avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate tory_tory

Activitate tory_tory

Răspuns la discuția garsoniera cu chitanta de mana
bunica nu a decedat eu o reprezint pentru ca este batrana in rest proprietara care a vandut bunici mele a decedat iar la directia taxe si impozite ia este proprietara cat despre mostenitori nu are copii ,din cate i-mi amintesc are 2 surori daca mai traiesc dumnezeu stie ce fac daca acele femei nu mai traiesc? si multumesc din suflet pentru ajutor!
domnule marfan daca citeati cu atentie bunica nu a murit dar pot sa-i aprind lumanari pentru sanatate oricum va multumesc pentru ajutor!!!
marfan a scris:

Ce sa faceti? Aprindeti doua lumanari la biserica, una pentru bunica, pt ca a cumparat cu chitanta de mana, alta pentru casa sau bani.
Probabil cand platea intretinerea cerea chitanta, dar cand a dat bani pentru o casa a mers pe "gentlemen's agreement"... Slabe sanse.
Bunica mea a cumparat in anul 2003 o garsoniera de la o femeie de aceeasi varsta ,cu chitanta de mana.In chitanta sunt trecuti 2 martori dar decat cu numele si adresa fara cnp-uri serii de ci nimic pentru ca am incercat sa-i gasesc la politie din cauza fostului sot al doamnei care a vandut,unul dintre martori mai traieste, celalalt a decedat cat si femeia care ia vandut lui bunica.In perioada cand a vandut casa femeia aceeasta era divortata iar dupa aceea domnul acesta a venit la bunica la usa sa-i zica ca este proprietar ce sa faca in acest sens? Cum mai poate recupera bani sau casa ?