avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate GabiStefanAB

Activitate GabiStefanAB

Ok, multumesc mult pt. raspuns, dar ma gandeam la inca o varianta, sa cer in instanta omologarea sau verificarea aparatului, se stie ca aici nici un aparat pt. alcool test nu are verificare valabila ... oare de asta ma pot folosi?
Mersi, asta am gasit si pe internet, dar nu imi este clar aici:
"Art. 16. - (1) Procesul-verbal de constatare a contravenţiei va cuprinde în mod obligatoriu: data şi locul unde este încheiat; numele, prenumele, calitatea şi instituţia din care face parte agentul constatator; datele personale din actul de identitate, inclusiv codul numeric personal, ocupaţia şi locul de muncă ale contravenientului; descrierea faptei contravenţionale cu indicarea datei, orei şi locului în care a fost săvârşită, precum şi ... "
Pe procesul verbal apare atata: Str. Closca, strada closca are aprox. 1km lungime, pot ataca asta? "locul" cred ca se refera la o adresa ma exacta de genu: Str. Closca, in dreptul imbobilului cu nr. ... sau la intersectia cu strada ...etc. S-au daca stie careva un artificiu ca sa imi reduc la 30 zile pedeapsa eu sunt multumit ...
Buna ziua, vreau si eu parerea voastra, cei care vor sa faca morala sau chestii de genu sa se abtina.
Noaptea trecuta am fost depistat in aerul expirat de catre politie cu alcoolemie de 0,17, pentru asta am primit o amenda care e mai putin importanta si retinerea permisului de conducere pe 90 zile. Pentru ca ma folosesc foarte mult de masina, cred ca pt. 0,17 pedeapsa e putin cam grea, nu eram beat, nici macar ametit, o pedeapsa corecta cred ca totusi e de 30 zile. Acum ma gandesc la 3 variante:
1. Pot sa beneficiez de reducere de la 90 zile la 30 zile daca promovez un examen de circulatie dar am inteles doar daca nu am avut permisu retinut in ultimii 2 ani, permisul meu a mai fost o data retinut in ultimii 2 ani pt. depasire pe linie continua, dar din alta parte am inteles ca pot beneficia de reducere daca in ultimii 2 ani nu mi-a mai fost retinut permisu de conducere pentru aceasi fapta. E adevarat?
2. Sa atac procesul verbal de consatare pentru ca lipseste adresa completa, la adresa apare doar str. Closca, si din cate stiu eu pot solicita nulitatea procesului verbal daca lipsesc descrieri. Corect mi se parea sa apara str. Closca in dreptul imobilului cu nr .... sau la intersectia cu str. ...., Pe procesul verbal lipseste martorul asistent, la fata locului au fost martori, dar ei lipsesc. Pot sa ma folosesc de artificiul asta?
3. Ultima retinere pentru permis a fost acum aproximativ 14 luni, daca fac o plangere impotriva procesului verbal, lungesc cat se poate procesul ca sa ating limita de 2 ani ca sa pot beneficia de reducere de la 90 zile la 30 zile, ce parere aveti? sunt sanse?
Sunt multumit cu pedeapsa pt. 30 zile, recunosc fapta, dar 90 zile pt. asta cred ca e foarte mult.