buna,dosar sa facut de autovatamare pt respectiva,dar nu a vrut sa isi dea asigurarea daca nu semnam un act ca nu avem nici o pretentie de la ea ,doar de la asigurator.sotul meu a semnat-o si acum asteptam raspuns de la asigurare cu suma despagubirilor fiind 90% dauna totala.o intrebare am...daca sotul meu a semnat hartia ca nu are pretentii de dauna morale,eu nesemnand nimic sa o pot da in judecata pt daune morale?eu fiind cu fetita mea de 3 ani in masina.
Buna ziua!am avut un accident in ziua de 13 mai,noi circuland regulamentar pe un drum cu prioritate si bruc dintr-un cartier a iesit o masina fara sa se asigure si sa se opresca la stop intrand in lateralul masini ei.doamna respectica fiind accidentata(fractura de bazin,plaga la cap si fisura de coloana).noi eram 3 persoane in masina,sotul(la volan)si eu cu fetitza de 3 ani pe bancheta din spate,alegandune cu o sperietura si cateva vanatai care le-am vazut eu a doua zi ca atunci nu simteam nimic doar sa vad daca e fetitza bine dar a scapat doar ca o traumatizanta sperietura.acum de 2 saptamani au fost de la asigurare,constatatorul si a facut dosarul lipsind din el documentele doamnei(asigurarea ei,talonu si c.i.)vrand sa inaintam cat de repede dosarul.trebuindune masina cat de repede am sunat-o pe doamna respectiva daca poate trimite documentele prin cineva la sediul asigurarii ei sa ajunga la constatator.acum ma sunat un avocat ca doamna a trimis documentele la el si vrea doamna sa semnam un act ca nu avem nici o pretentie in afara asigurarii,urmand sa vina marti sa vb,constatatorul a zis ca respectava doamna e obligata sa puna la dispozitie asigurarea si documentele necesare atfel ii poate inchide dosarul si va trebui sa ne despagubeasca din bugetul propriu.ACUM INTREBAREA MEA ESTE:CE SE POATE FACE IN ASTFEL DE CAZURI?