avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Activitate CarmaDaniel

Activitate CarmaDaniel

nu a contractat nimeni pe nimeni.nu exista un act semnat,nimic.
Pe colet am scris "diverse" nu dvd.uri.Iar domnul respectiv trebuia sa primeasca un alt produs din ce sustine el.Cum pot fi eu complice ? eu am pus un colet de pe numele meu,intradevar.dar pe colet am scris diverse,de trimis tot asta s-a trimis,respectivul a ridicat coletul fara sa citeasca ce scria pe el dupa care ma scoate pe mine vinovata? pai el contract nu a avut,eu nu-l cunosc,nu am semnat nimic inainte si nimic dupa.cum poate dovedi el ca "eu" si nu respectivul trebuia sa-i trimit un anume produs iar eu l-am inselat?
Am trimis un colet la rugamintea colegului meu de apartament.Cand spun diverse,spun cateva dvd.uri,asta am si scris pe colet tocmai pentru a nu avea probleme ulterior.din ce stiu eu,el nu are contract cu nimeni,este persoana fizica si nu stiu in ce conditii trebuia sa-i trimita si ce sa trimita.eu am pus doar coletul cu respectivele produse,cu ramburs.nestiind ca-l pot pune pe numele lui l-am pus pe al meu.acum respectivul zice ca trebuia sa primeasca altceva,insa nu inteleg de ce l-a mai ridicat daca eu am specificat pe colet ce anume era inauntru.multumesc frumos pt primul raspuns
Buna ziua,sunt o fata de 23 de ani,la rugamintea unui coleg de apartament,am trimis un colet,de pe numele meu,mentionez ca pe colet am scris diverse,in colet erau cateva obiecte,n-am intrebat ce si cum..
Dupa ce a fost ridicat coletul,m-a contactat persoana respectiva,ca face reclamatie,ca l-am inselat,ca trebuia sa-i trimit un produs si am trimis altceva...si ca o sa mearga la politie.Ce se poate intampla? va rog,spune-ti-mi sunt speriata.:((