Pe colet am scris "diverse" nu dvd.uri.Iar domnul respectiv trebuia sa primeasca un alt produs din ce sustine el.Cum pot fi eu complice ? eu am pus un colet de pe numele meu,intradevar.dar pe colet am scris diverse,de trimis tot asta s-a trimis,respectivul a ridicat coletul fara sa citeasca ce scria pe el dupa care ma scoate pe mine vinovata? pai el contract nu a avut,eu nu-l cunosc,nu am semnat nimic inainte si nimic dupa.cum poate dovedi el ca "eu" si nu respectivul trebuia sa-i trimit un anume produs iar eu l-am inselat?
Am trimis un colet la rugamintea colegului meu de apartament.Cand spun diverse,spun cateva dvd.uri,asta am si scris pe colet tocmai pentru a nu avea probleme ulterior.din ce stiu eu,el nu are contract cu nimeni,este persoana fizica si nu stiu in ce conditii trebuia sa-i trimita si ce sa trimita.eu am pus doar coletul cu respectivele produse,cu ramburs.nestiind ca-l pot pune pe numele lui l-am pus pe al meu.acum respectivul zice ca trebuia sa primeasca altceva,insa nu inteleg de ce l-a mai ridicat daca eu am specificat pe colet ce anume era inauntru.multumesc frumos pt primul raspuns
Buna ziua,sunt o fata de 23 de ani,la rugamintea unui coleg de apartament,am trimis un colet,de pe numele meu,mentionez ca pe colet am scris diverse,in colet erau cateva obiecte,n-am intrebat ce si cum..
Dupa ce a fost ridicat coletul,m-a contactat persoana respectiva,ca face reclamatie,ca l-am inselat,ca trebuia sa-i trimit un produs si am trimis altceva...si ca o sa mearga la politie.Ce se poate intampla? va rog,spune-ti-mi sunt speriata.:((