avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Activitate veronica14

Activitate veronica14

Discuție RECEPTIE CASA
buna ziua,

am si eu o intrebare....cumnatii mei si-au facut casa,acte in ordine,apoi s-au extins cu mansarda,au facut din nou acte,autorizatie de constructie,urmeaza receptia.Actele sunt pe numele amandorura.Va rog sa-mi tranmiteti daca in momentul in care se va efectua receptia,poate sa apara,binenteles cu acordul celor doi,un al 3-lea propietar,parter pe numele celor doi,iar mansarda pe numele acestuia din urma(momentan fara sa se faca cadastru,intabulare,departajare si acte de vanzare cumparare),intr-un final sa fie 3 propietari la aceasta casa in loc de doi cum apare acum.
Sper ca am fost destul de explicita.

multumesc.
Discuție acte casa
mi-am facut casa deasupra cumnatilor mei,problema este ca nu mi-am facut acte pe aceasta extindere,casa de jos fiind pe numele acestora.Cumnatii mei sunt in divort si nu siu ce se va intampla cu casa deoarece au datorii la banca si e posibil sa nu mai plateasca si nu stiu ce se va intampla...eu am inceput demararea actelor,bine inteles momentan pe numele lor.Ce pot face mai departe pana la finalizarea acestora in cazul in care va veni banca sa ridice bunurile lor?