avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate dana88

Activitate dana88

Buna seara! De curand a decedat tatal meu, mama mea fiind decedata de 5 ani, eu mai avand o sora, din pacate relatia dintre noi nefiind prea apropiata. In urma parintiilor a ramas un apartament, acces la el avand sora mea, la ea sunt cheile si toate actele. Care sunt pasii pentru a imparti valoarea imobilului in cote egale? Nu stiu ce pune la cale sora mea, ar putea incepe aceasta actiune fara acordul meu, sa incerce sa ma inlature si sa ramana ea cu apartamentul, sustinand faptul ca ea a contribuit la ingrijirea acestora, desi nu e asa? e vorba despre 2 succesiuni, de pe ambii parinti. Va multumesc!
Răspuns la discuția recuperare bunuri personale
Avocat Myra Vasilescu
Multumesc pentru raspuns! tocmai asta e problema, nimeni nu se incumeta sa ma insoteasca, iar politia nu stiu daca s-ar implica. Daca mers singura cand el nu este acasa, m-ar denunta pentru furt, asta e clar, ar face orice ca sa imi faca rau. Multumesc totusi pentru raspuns.
Buna ziua! Va scriu in legatura cu o situatie familiara neplacuta referitoare la divortul parintiilor. Eu si mama am parasit domiciliul in urma violentelor tatalui. Intreabarea mea e, cum am putea sa ne recuperam bunurile personale (haine, carti, etc.)? Singura nu pot sa merg dupa ele, mama fiind bolnava, iar individul acela e in stare de orice daca merg singura. Divortul a luat sfarsit, zilele astea trebuie sa primim decizia, insa nu putem sa asteptam pana la partaj ca sa ne luam lucrurile, avem mare nevoie de ele. Va multumesc!