avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate kvinto

Activitate kvinto

Buna ziua tuturor!
Am si eu o intrebare: locuiesc intr un ansamblu rezidential nou, in regulamentul de coproprietate semnat la cumparare cu dezvoltatorul era stipulat ca: Functiunea exclusiva a fiecarui Apartament este exclusiv ca spatiu de locuit.In masura in care Imobilul a fost achizitionat de catre o persoana juridica, Apartamentul va fi tratat ca un activ, fara ca dobanditorul sa poata desfasura activitati in Apartament Proprietarii nu vor intrebuinta Apartamentele pentru a derula afaceri comerciale ori pentru a exercita profesiuni independente si nu vor deschide in apartamente sedii sau puncte de lucru pentru persoane juridice si/sau profesiuni liberale decat cu acordul scris prealabil al Administratorului si Asociatiei (dupa constituirea acesteia) si, in mod obligatoriu, cu aprobarea proprietarilor cu care se invecineaza pe orizontala si pe verticala, indiferent daca Proprietarul care intentioneaza sa faca aceasta schimbare este sau nu este membru al Asociatiei.
Acum s-a format asociatia de proprietari si din cate stiu regulamentul semnat cu dezvoltatorul nu mai e valabil, si unul nou inca nu avem..
Acum a aparut problema ca vrea cineva sa si faca un birou..cu tot ce inseamna (angajati, curieri, vizitatori) ceea ce nu este pe plac majoritatii locatarilor..adica asociatiei.. am cerut parerea tutoror membrilor asociatiei si majoritatea s-a pronuntat contra, insa persoana in cauza a obtinut prin careva metode semnaturile de pe verticala si orizontala (initial cand am pus la vot ei au semnat contra)
Intrebarea fiind: 1.ce este de facut acum pentru a nu le permite sa si deschida punctul de lucru
2.Poate fi introdus in regulamentul nou un punct prin care s-ar permite de a face sedii sociale, dar fara desfasurarea oricaror activitati, si daca ar avea valoare juridica, pentru ca din cate stiu eu sediul social iti permita sa desfasori si activitate (pentru ca multi locatari ar vrea ulterior sa si faca sedii sociale dar fara desfasurare de activitati) si problema este daca putem permite doar sediile si interzice legal orice forma de activitate...mersi anticipat
Buna ziua tuturor! daca ar putea cineva sa ma lamureasca si pe mine..acum 2 luni a nascut sotia, eu sunt cetatean roman si ea nu (are permis de sedere pentru membrii de familie) eu sunt angajat oficial in campul muncii mai mult de 2 ani..acum as vrea sa stiu de ce pot beneficia pentru copil in afara alocatiei lunare..am fost la primarie la asistenta sociala..normal ca acolo nu m au lamurit..se comportau de parca nici nu sunt in cabinet la ele..normal ca la noi..am inteles ca stimulentul de reisertie se acorda doar in cazul in care persoana se reintoarce in campul muncii, iar daca eu nu imi iau CIC pot primi acest stimulent sau nu? sau care ar fi metoda pentru mine..mersi anticipat