"m am inteles" adica el era clar vinovat,a recunoscut asta si la biroul d daune cel d langa omniasig dvpe langa gara d nord.Daca el nu se declara vinovat eu nu aveam cum sa mi repar masina p polita lui d asigurare.Am fost cu masina in service un mi s a facut o reconstatare la ce mi se daduse prima oara adica aripa mi se dadea de reparat iar cei din service au insistat sa o inlocuiasca.Dupa ceva timp a venit si acceptu d plata si cam astea au fost.Si a venit o singura foaie pe o parte scria citatie iar pe cealalta adresa mea etc.Trebuie sa fac ceva sau sa aatept pana in septembrie?Imi trebuie avocat?:(Mentionez ca el s a declarat vinovat in fata politistului d la biroul d constatari unde am si semnat intelegerea p cale amiabila astfel intrand in posesia asiguarii rca pt ami repara masina
Buna ziua,azi am primit o citatie in care sunt chemat ca intervenient fortat in proces cu sc Omn in calitate de reclamant-sediul ales pentru Fond-actiune in regres.Imi puteti spune si mie ce inseamna asta??Stiu ca am avut un accident acum doi ani in care NU am fost vinovat (asa m am inteles cu celalalt sofer si asa am declarat la biroul d daune,eu mi am reparat masina pe asigurarea lui care intradevar era la soc omn) si am mai avut un accident acum sase ani in care am fost vinovat dar asigurarea mea cres ca a acoperit dauna care nu era f mare!Ce trebuie sa fac?Sunt dat in judecata?Multumesc