Va multumesc pentru indrumari. Voi trimite adeverinta si astept sa vad ce se va intampla. Ar trebui sa anexez o foaie in care sa explic situatia? Sau sa astept reactia?
Va multumesc!
Buna ziua. Inainte de toate sa va prezint datele problemei. Am 22 ani, am primit pensie alimentara de la divort pana acum, actionand in judecata la varsta de 18 ani pentru prelungirea ei pe durata studiilor. In urma cu 2 luni m-am angajat si, avand carte de munca, am trimis o adeverita de salariat la casa de pensii din municipiul respectiv. Cei de la casa de pensii au sunat la locul actual de munca pentru verificarea datelor, deci am presupus ca s-a rezolvat problema. Chestia este ca am continuat sa primesc pensie alimentara in urmatoarele 2 luni de la trimiterea adeverintei. Ar trebui sa-mi fac griji? Ma gandesc sa nu fi sarit vreun pas pentru sistarea pensiei. Am mai auzit o varianta care precizeaza trimiterea adeverintei direct la locul de munca al paratului, dar ma gandesc ca din moment ce am fost sunat de la casa de pensii si nu s-a sesizat nici o problema, am procedat corect. Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc anticipat