avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Activitate flory777

Activitate flory777

multumesc ,dar el poate sa vanda casa fara ea?
casa este cumparata de unul dintre soti ,cu chitanta de mana,se poate deschide partaj daca are doar chitanta de mana?casa este cumparata de e4l in timpul casatoriei in urma cu 12 ani
va rog frumos,doresc sa stiu cat dureaza un proces de partaj la un divort ,la mijloc fiind vorba de o casa,casa este situata pe pucheni-rahova,are 200 mp,80 mp construiti si 120mp curte,cam care ar fi suma la care pot sa ma astept ,pe zona si pe mp?nu neaparat suma fixa,probabila,va multumesc frumos
ca sa-mi vanda sotia lui jumatatea trebuie sa am eu banii,si cum ii am decat sa vand casa,ca dracu,nu stiu cum sa fac sa fim impreuna si coproprietari sau cum ne numim,dar daca o cumpara el casa lui pe numele lui apoi ma adauga si pe mine in acte sa fim 2 proprietari,vreau sa-l ajut si totodata sa fim impreuna pana la batranete fericiti
da ,aveti mare dreptate,trebuie vorbit,discutat,si gasita o alta solutie decat sa-mi vand eu casa ca sa-mi dea jumatate din casa lui,el e de familie buna,si parintii lui locuiesc la 2 case de casa lui,ii cunosc vecinii de oameni respectuosi,onesti,cu grija familiei,etc...
casa mea necesita reparatii mari ,a lui e strong,el a pus asa problema ca sa o vand pe a mea si sa-mi vanda jumatate din casa lui ca sa ramanem intr-o casa buna,e casa la curte si a mea si a lui,daca nu ,el vinde casa lui si a fostei ii da ei jumatate din bani si ramanem cu casuta mea mica
baiatul cu care convietuiesc eu are 2 fete si eu o fata,el are o casa pe care o imparte la partaj cu fosta sotie eu am casa mea proprietate,vreau sa-mi vand casa si sa -mi dea el din casa lui jumatate pe act de vanzare -cumparare ,va intreb este vreo problema pe viitor ,la impartirea casei intre fete,fetele lui nu locuiesc cu noi,stau cu chirie la o garsoniera ,pe care le-o achita al meu si mama lor,dar la acte cum si ce parti au dreptul copiii?fac o greseala daca vand casa mea care e f micuta de 60 mp,iar a lui este de 200mp?si-mi da si mie pe cate de vanzare jumatate
are viza pe 5 ani,dar nu mai avem timp sa depunem actele pt a ne casatori iar,asa ca pe 6 august ii expira sederea aici din cauza ca s-a terminat divortul
ce putem face ca sa nu il trimita inapoi in egypt imigrarile pe fostul meu sot,noi vrem sa ne casatorim ,are viza pana pe 6 august si avem si hotararea definitiva de divort,legalizata,dar pana ni se schimba buletinele ,pana bagam iar actele ,dureaza mai mult de o saptamana