avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate andriescuelena

Activitate andriescuelena

Răspuns la discuția contract vanzare-cumparare
Va multumesc pt. raspuns!
...si as dori sa mai adaug.Persoana respectiva(vanzatorul )nu are mostenitori directi,ca urmare toate terenurile detinute de acesta vor ramane rudelor(de aici si interesul lor de ai respinge incheierea unui act de comun acord).Acesta doreste sa poata vinde parte din terenurile care i se cuvin(dezbaterea mostenirii nefiind facuta iar partea lui fiind mult mai mare daca s-ar dezbate)pt a beneficia financiar cat mai este in viata din ceea ce i se cuvine .Mie mi se pare un abuz si nu stiu cum as putea legal sa il ajut sa obtina de drept aceste terenuri iar eu sa le pot cumpara fara probleme ulterioare .
Va multumesc anticipat!
Buna ziua!
Doresc sa achizitionez 1ha teren cu vegetatie forestiera pt. care exista doar P.V. de punere in posesie,suprafata totala din P.V este de 5 ha si nu este impartita la cei5 mostenitori(acestea din urma nedorind sa faca parte si persoanei de la care eu doresc sa cumpar),si totodata 900 mp de teren intravilan,din care doar pt 250 mp exista titlu de proprietate restul aflanduse doar inregistrat in rol la primarie de 25ani pe numele vanzatorului.
Intrebarea mea?
-Este valabil un contract sau antecontract (nu stiu cum este corest spus)de
vanzare-cumarare in fata avocatului cu martori,cu,care sa pot intenta un proces civil in instanta ?sau cum pot sa procedez corec si legal pt a ajunge in castig de cauza?