avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate radu_sas

Activitate radu_sas

Multumesc pentru ajutor! Respecte! Ma puteti ajuta si cu un titlu care sa-l dau actului..?
Buna seara! In urma cu o luna am accidentat un copil pe trecerea de pietoni. Dupa 2 saptamani am stabilit o suma impreuna cu tatal copilului, care sa acopere ingrijirile medicale. Intrebarea mea este ce trebuie sa fie scris in acel act care urmeaza sa-l intocmim?
Nu, nu am alte antecedete, Pedeapsa minima in acesta situatie care ar putea fi?
Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: in data de 5 ianuarie am accidentat usor un baiat pe trecerea de pietoni. Am oprit sa vad cum se simnte copilul, daca are nevoie de ingrijiri medicale, el refuzand orice ajutor( de al duce la spital pt un control, de al duce acasa la parinti pt a le relata accidentul). Eu ne dorind sa ma sustrag faptei i-am lasat nr meu de telefon in caz de ceva sa fiu anuntat si sa vedem ce e de facut. Problema e ca nu am anuntat accidentul la politie de unde si ,,fuga de la locul accidentului'',nu?. Dupa o saptamana copilul a avut nevoie de operatie la picior. Nici pana azi nu este o plangere pe numele meu...doar una a parintilor copilului in care anunta politia despre accident. Acuma urmeaza a ma intelege cu parintii in vederea despagubiri. In caz ca nu accept suma propusa de ei, care e pedeapsa pe care o pot lua?
Răspuns la discuția Accident rutier
Ca parte civila este nevoie sa fiu reprezentat de un avocat,nu?
Discuție Accident rutier
Buna ziua! Acuma o luna am fost accidentat de un sofer de taxi pe trecerea de pieton provocandu-mi un traumatizm cranian(leziuni primare) plus alte leziuni corporale(cotul de la mana dreapta mi-a fost fisurat).Perioada de recupera decurge si in momentul de fata. Ma intereseaza care sunt sansele ca taximetristul sa scape nepedepsit mentionand ca mai are in cazier inca o fapta penala plus alte sanctiuni rutiere. Mentionez ca trecerea de pietoni e monitorizata video si exista o filmare care a surprins accidentul. Alt aspect care ma intereseaza este obtinera daunelor.