avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters255048

Activitate ContSters255048

Răspuns la discuția acuzatie de furt
va multumesc celor care ati raspuns.cred ca incadrarea nu este inca facuta.dar din moment ce locuia cu gazda de ce se mai pune problema la ce ora a plecat?
risca sa fie trimisa persoana in judecata daca se va dovedi ca gazda are dreptate?sau va primi amenda?cine face incadrarea,politistul sau procurorul?

am nevoie de sfaturi pt a ajuta o cunostinta.am un amic care a stat la cineva în gazda şi la 4-5luni de cand a plecat de la respectiva gazda s-a trezit cu o citatie de politie ca pers respectiva i-a facut plangere penala pt furt.a mers la politie a dat declaratie ca nu a furat nimic si acum asteapta sa fie confruntata cu gazda.gazda in plangere l-a acuzat ca ar fi plecat noaptea fara sa o anunte si ca i-ar fi furat anumite lucruri pt care s-a constituit parte civila cu suma de 1000 lei.cunostinta locuia impreuna cu gazda,nu era singura.gazda are un martor care declara ca avea acele obiecte dar nimic mai mult,cunostinta mea a depus inscrisuri in dovedire ca si-a cumparat bunurile de care e acuzata chiar in perioada cand a stat cu gazda dar aceasta sustine in continuare cele declarate in plangere.poate refuza confruntarea,la ce art se incadreaza acea plangere a gazdei,daca ii da cei 1000 lei gazda isi poate retrage plangerea si se va termina cu cercetarea?dosarul este in cercetare la politie.nu s-a inceput inca urmarirea penala,are calitate de banuit.este posibila confruntarea intre invinuit/banuit si parte vatamata?va multumesc