va multumesc celor care ati raspuns.cred ca incadrarea nu este inca facuta.dar din moment ce locuia cu gazda de ce se mai pune problema la ce ora a plecat?
risca sa fie trimisa persoana in judecata daca se va dovedi ca gazda are dreptate?sau va primi amenda?cine face incadrarea,politistul sau procurorul?
am nevoie de sfaturi pt a ajuta o cunostinta.am un amic care a stat la cineva în gazda şi la 4-5luni de cand a plecat de la respectiva gazda s-a trezit cu o citatie de politie ca pers respectiva i-a facut plangere penala pt furt.a mers la politie a dat declaratie ca nu a furat nimic si acum asteapta sa fie confruntata cu gazda.gazda in plangere l-a acuzat ca ar fi plecat noaptea fara sa o anunte si ca i-ar fi furat anumite lucruri pt care s-a constituit parte civila cu suma de 1000 lei.cunostinta locuia impreuna cu gazda,nu era singura.gazda are un martor care declara ca avea acele obiecte dar nimic mai mult,cunostinta mea a depus inscrisuri in dovedire ca si-a cumparat bunurile de care e acuzata chiar in perioada cand a stat cu gazda dar aceasta sustine in continuare cele declarate in plangere.poate refuza confruntarea,la ce art se incadreaza acea plangere a gazdei,daca ii da cei 1000 lei gazda isi poate retrage plangerea si se va termina cu cercetarea?dosarul este in cercetare la politie.nu s-a inceput inca urmarirea penala,are calitate de banuit.este posibila confruntarea intre invinuit/banuit si parte vatamata?va multumesc