va rog din suflet sami explicatzi ,,babeste ,, ce semifica verdictu ce am sal pun mai jos Solutie: În baza art. 215 ind. 1 alin.1 Cod penal, cu aplicarea art. 320 ind. 1 alin.1-4, 7 C. pr. penală, condamnă pe inculpata MOLDOVAN GIORGIANA - OLIVIA la o pedeapsă de 1 an inchisoare pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare In baza art. 71 C.pen. interzice inculpatei drepturile prevazute de art. 64 lit. a tz II C.pen. de la data ramanerii definitive a prezentei si pana la finalizarea executarii pedepsei. În baza art. 81 C. pen., dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe un termen de încercare de 3 ani calculat conform art. 82 C. pen. În baza art. 71 alin.5 C. pen. suspendă executarea pedepsei accesorii pe durata suspendării executării pedepsei principale. În baza art. 359 C. pr. pen., atrage atenţia inculpatei asupra prevederilor art. 83 C. pen. referitor la cazurile de revocare a suspendării condiţionate a executării pedepsei. În baza art. 14, 346 C. pr. penală, art. 998, 999 C. civil, admite acţiunea civilă şi obligă inculpata la plata către partea civilă SC Revital SRL Cluj Napoca-prin Almăşan Mircea-Cluj Napoca, str. Iacob Bologa nr. 2, jud. Cluj, a sumei de 11272,60 lei cu titlu de despăgubiri pentru daune materiale. In baza art. 191 alin. 1 C.pr.pen. obliga pe inculpată la plata in favoarea statului a sumei de 200 lei reprezentand cheltuieli judiciare, din care suma de 50 lei onorariu av. oficiu Tomşa-Stoian Tudor se va avansa din FMJ. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la pronunţare cu procurorul şi inculpata şi de la comunicare cu partea civilă. Pronunţată în şedinţa publică de azi, 13.06.2012.
Pagina 1
care pot fi consecintele cele mai grave a unei persoane care comite ,,delapidare ,, cu o dauna de 100mil lei vechi neavand posibilitate de a reanapoia bani si neavand nici o proprietate ? multumesc anticipat pt raspunsuri
buna ziua am o antrebare..sora mea a lucrat an un local cu jocuri electronice ca si ,,casiera,, prietenul ei a jucat suma de 100 mliioane lei vechi antro noapte fara sa plateasaca deci ia ia introdus credit an aparate de aceasta suma .a doua zi a fost data afara pt ca nu a avut suma de bani arecunoscut ce sa antamplat si i sa intetat proces .antrebarea mea este ce i se poate antampla? specific ca nu are nici un bunsi nici posibilitatea de a anapoia suma de bani .avocatul ia spus ca ca va primi o pedeapsa cu suspendare sau o amenda penala ..dumnavoastra de ce parere santeti ? va multumesc anticipat!!