avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

delapidare

buna ziua am o antrebare..sora mea a lucrat an un local cu jocuri electronice ca si ,,casiera,, prietenul ei a jucat suma de 100 mliioane lei vechi antro noapte fara sa plateasaca deci ia ia introdus credit an aparate de aceasta suma .a doua zi a fost data afara pt ca nu a avut suma de bani arecunoscut ce sa antamplat si i sa intetat proces .antrebarea mea este ce i se poate antampla? specific ca nu are nici un bunsi nici posibilitatea de a anapoia suma de bani .avocatul ia spus ca ca va primi o pedeapsa cu suspendare sau o amenda penala ..dumnavoastra de ce parere santeti ? va multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: ContSters255057 , utilizator 16:35, 8 Iunie 2012
Aceeaşi părere cu avocatul
care credeti dumneavoastra ca pot fi consecintele cele mai grave? multumes pt raspuns
Vă recomand să aveţi mai multă încredere în avocat.
Nu vă mai gândiţi la cele mai grave consecinţe. Ar fi trebuit să se gândească la conscecinţe înainte.
Oricum va dura cam 3-4 luni.
Să recunoască la primul termen în faţa judecătorului şi va beneficia de reducerea cu o treime a limitelor de pedeapsă.
Probabil instanţa se va orienta către minim, dar ar trebui acoperit prejudiciul, măcar parţial.
multumesc mult!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare: am dat un împrumut din banii firmei unui jucător, dar nu mi i-a dat înapoi așa cum a promis. care este pedeapsa cea mai gravă pe care o pot primi? VCiprian VCiprian Buna ziua. In decursul anului trecut , am lucrat la o sala de jocuri de noroc. Iar intr-o zi am dat unuia dintre jucatori o suma in valoare de 7150 lei pe care ... (vezi toată discuția)
Recidivist la furt calificat thebestfabian04 thebestfabian04 este complice la furt calificat. sotul meu este complice la acest furt iar el este si recidivist . cati ani poate sai dea. prietenul lui a spart o casa de ... (vezi toată discuția)
Delapidare cu prejudiciu de 10.000 lei- care pot fi consecintele? ContSters255057 ContSters255057 care pot fi consecintele cele mai grave a unei persoane care comite ,,delapidare ,, cu o dauna de 100mil lei vechi neavand posibilitate de a reanapoia bani si ... (vezi toată discuția)