Delapidare: am dat un împrumut din banii firmei unui jucător, dar nu mi i-a dat înapoi așa cum a promis. Care este pedeapsa cea mai gravă pe care o pot primi?
Buna ziua. In decursul anului trecut , am lucrat la o sala de jocuri de noroc. Iar intr-o zi am dat unuia dintre jucatori o suma in valoare de 7150 lei pe care ia jucat pe motiv CA trebuie sa vina cineva sa-i aduca bani. Dupa care el a plecat si banii nu i-am mai vazut. La sfarsitul programului am dat o declaratie in scris ca recunosc fata.
As dori sa stiu care este pedeapsa cea mai grava pe care as putea-o lua in acest caz. Tin sa precizez ca sunt dispus sa inapoiez suma datorata.
Multumesc aniticipat.
Dacă s-a depus plângerea este bine sa apelați la avocat pentru a se vedea cum sa se ajunga la o pedeapsă cât mai favorabilă.
Ar fi bine sa si achitați macar o parte din prejudiciu.
Promisiunile nu prea.conteaza daca nu sunt urmate de plati...
Mai toti acuzații promit ca vor restitui prejudiciul iar procurorii si judecatorii stiu acest lucru...
Nu prea aveti sanse sa scăpați de condamnare dar avocatul dvs. poate incerca sa faca tot ce poate ca sa va scape de pedeapsa penală.
Dacă avocatul este operativ puteți afla destul de repede ce se va întâmpla în concret.