avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare: am dat un împrumut din banii firmei unui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare: am dat un împrumut din banii firmei unui jucător, dar nu mi i-a dat înapoi așa cum a promis. Care este pedeapsa cea mai gravă pe care o pot primi?

Buna ziua. In decursul anului trecut , am lucrat la o sala de jocuri de noroc. Iar intr-o zi am dat unuia dintre jucatori o suma in valoare de 7150 lei pe care ia jucat pe motiv CA trebuie sa vina cineva sa-i aduca bani. Dupa care el a plecat si banii nu i-am mai vazut. La sfarsitul programului am dat o declaratie in scris ca recunosc fata.
As dori sa stiu care este pedeapsa cea mai grava pe care as putea-o lua in acest caz. Tin sa precizez ca sunt dispus sa inapoiez suma datorata.
Multumesc aniticipat.
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va intelegeti cu angajatorul si restituiti prejudiciul, poate nu mai depun plangere penala impotriva dvs.
A facut plangerea penala.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca va intelegeti cu angajatorul si restituiti prejudiciul, poate nu mai depun plangere penala impotriva dvs.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă s-a depus plângerea este bine sa apelați la avocat pentru a se vedea cum sa se ajunga la o pedeapsă cât mai favorabilă.
Ar fi bine sa si achitați macar o parte din prejudiciu.
Promisiunile nu prea.conteaza daca nu sunt urmate de plati...
Mai toti acuzații promit ca vor restitui prejudiciul iar procurorii si judecatorii stiu acest lucru...
Am inteles. Dar daca restitui prejudiciul este posibil ca dosarul sa mearga mai departe?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Nu prea aveti sanse sa scăpați de condamnare dar avocatul dvs. poate incerca sa faca tot ce poate ca sa va scape de pedeapsa penală.
Dacă avocatul este operativ puteți afla destul de repede ce se va întâmpla în concret.

Alte discuții în legătură

Cat de mult conteaza achitarea unui prejudiciu intr-un proces penal? Antonia01 Antonia01 Buna seara, As dori sa stiu daca intr-un proces penal in care prejudiciul depaseste 2 miliarde de lei vechi, din care inculpatul achita pe timpul ... (vezi toată discuția)
Am dat unui jucător din cazinoul unde lucram 35.000 de lei, iar acum am dosar penal pentru delapidare. ce urmează pentru mine și cum pot recupera măcar o parte din suma pe care am dat-o acelui om? Georgiana trifu Georgiana trifu Am dosar penal din 2015 pentru delapidare pentru suma de 35000, am dat unui jucător in cazinoul unde lucram ! La ce sa ma aștept și cum as putea sa obțin ... (vezi toată discuția)
Gestiune fruduloasa mihairusu11 mihairusu11 Am lucrat la o casa de pariuri si impreuna cu colegul meu de tura i-am facut unui client bilete in valoare de 60.000 de lei pe datorie, spunandu-mi ca o sa -mi ... (vezi toată discuția)