avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am dat unui jucător din cazinoul unde lucram 35.000 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am dat unui jucător din cazinoul unde lucram 35.000 de lei, iar acum am dosar penal pentru delapidare. Ce urmează pentru mine și cum pot recupera măcar o parte din suma pe care am dat-o acelui om?

Am dosar penal din 2015 pentru delapidare pentru suma de 35000, am dat unui jucător in cazinoul unde lucram ! La ce sa ma aștept și cum as putea sa obțin măcar jumate din suma de bani de la tipul căruia I-am dat banii!? Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Mergeti la avocat ca sa va studieze dosarul.
Este posibil sa nu se mai poata face nimic acum dar macar sa va lamuriti.
Domnul Claudiu am in avocat dar nu prea ma ajuta cu nimic ! Eu dacă vorbesc cu persoana respectiva căreia i am dat banii , ii pot spune ca dau declarație împotriva lui ? Mulțumesc mult pentru răspunsuri
In ce stadiu este dosarul?
Buna ziua , dosarul este in stadiu preliminar! Sincer multe detalii nu știu pentru ca avocatul nici măcar nu ma informat! Tun sa Menționez ca eu sun in Danemarca acum !
Nici nu pot caută pe internet pentru ca nu îmi apare dosarul .

Alte discuții în legătură

Delapidare.???? go79 go79 buna.am lucrat la un cazinou in 2007 doua luni. un client a castigat o suma mare de bani pe care seful nu a vrut sa ii plateasca.in schimb ne-a dat la politie ... (vezi toată discuția)
Delapidare sau furt?? MariusFloribellll MariusFloribellll Va rog sa îmi spuneti ce am de facut si care este pedeapsa pentru prostia care am facuta si anume :am lucrat intr-un bar unde am sustras suma de 10000lei ... (vezi toată discuția)
Un cazinou din bucuresti a refuzat sa onoreze plata in urma unui castig. caut avocat sau sfaturi ContSters92462 ContSters92462 ACUM 3 LUNI DE ZILE AM JUCAT INTR-UN CAZINOU ELECTRONIC DIN BUCURESTI, ....IN URMA JOCULUI AM CASTIGAT SUMA DE 62.597 RON.....CAND AM VRUT SA MI SE ONOREZE ... (vezi toată discuția)