avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am dat unui jucător din cazinoul unde lucram 35.000 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am dat unui jucător din cazinoul unde lucram 35.000 de lei, iar acum am dosar penal pentru delapidare. Ce urmează pentru mine și cum pot recupera măcar o parte din suma pe care am dat-o acelui om?

Am dosar penal din 2015 pentru delapidare pentru suma de 35000, am dat unui jucător in cazinoul unde lucram ! La ce sa ma aștept și cum as putea sa obțin măcar jumate din suma de bani de la tipul căruia I-am dat banii!? Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Adică o sa fac pușcărie pentru 35000???
Daca nu sunteti recidivista, probabil nu o sa ajungeti la puscarie.
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cea mai bună idee! În situaţia în care restituiţi cei 35.000 Lei către "CAZINOU" angajatorul poate să-şi retragă plângerea şi s-ar putea să "scăpaţi" mult mai uşor, adică poate doar cu o condamnare cu suspendare sau cu casarea dosarului?????
Ce pot sa fac sa recuperez din bani , de la jucătorul căruia i am dat bani ??? Ii pot spune ca depun plângere pentru abuz de încredere sau ceva ...? Mulțumesc
Dacă numele este corect, înseamnă că asta e:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare.???? go79 go79 buna.am lucrat la un cazinou in 2007 doua luni. un client a castigat o suma mare de bani pe care seful nu a vrut sa ii plateasca.in schimb ne-a dat la politie ... (vezi toată discuția)
Delapidare sau furt?? MariusFloribellll MariusFloribellll Va rog sa îmi spuneti ce am de facut si care este pedeapsa pentru prostia care am facuta si anume :am lucrat intr-un bar unde am sustras suma de 10000lei ... (vezi toată discuția)
Un cazinou din bucuresti a refuzat sa onoreze plata in urma unui castig. caut avocat sau sfaturi ContSters92462 ContSters92462 ACUM 3 LUNI DE ZILE AM JUCAT INTR-UN CAZINOU ELECTRONIC DIN BUCURESTI, ....IN URMA JOCULUI AM CASTIGAT SUMA DE 62.597 RON.....CAND AM VRUT SA MI SE ONOREZE ... (vezi toată discuția)