Am dat unui jucător din cazinoul unde lucram 35.000 de lei, iar acum am dosar penal pentru delapidare. Ce urmează pentru mine și cum pot recupera măcar o parte din suma pe care am dat-o acelui om?
Am dosar penal din 2015 pentru delapidare pentru suma de 35000, am dat unui jucător in cazinoul unde lucram ! La ce sa ma aștept și cum as putea sa obțin măcar jumate din suma de bani de la tipul căruia I-am dat banii!? Mulțumesc
De ce nu discutati cu avocatul angajat toate aceste aspecte?
Achitarea prejudiciului va ajuta la individualizarea pedepsei, se vor retine circumstante atenuante.
O sa încerc sa discut , doar ca nu prea îmi da destule detalii ! Aveți idee cam la ce pedeapsa as putea fi supusa ? Va mulțumesc din suflet pentru răspunsurile și timpul acordat
(1) Însuşirea, folosirea sau traficarea de către un funcţionar public, în interesul său ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestionează sau le administrează se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.
Delapidare.????
go79
buna.am lucrat la un cazinou in 2007 doua luni. un client a castigat o suma mare de bani pe care seful nu a vrut sa ii plateasca.in schimb ne-a dat la politie ... (vezi toată discuția)