avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DELAPIDARE.????
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DELAPIDARE.????

buna.am lucrat la un cazinou in 2007 doua luni. un client a castigat o suma mare de bani pe care seful nu a vrut sa ii plateasca.in schimb ne-a dat la politie ca si cum eu las fi ajutat sa castige.eu doar am dat de 2 ori restart la ruleta care avea obiceiul si in alte datii sa se blocheze,si trebuia sa facem acelasi lucru.am fost la declaratii,, cazul a ajuns la procuror am fost auditata dupa care s-a trimis cazul inapoi la politie. de 11 luni nu mai stiu nimic.nu am bani de avocat,...ma poate acuza de delapidare cum au spus???? e posibil sa am cazier fara sa stiu??va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:27, 17 Noiembrie 2009
Nu este posibil sa fiti condamnata fara sa vi se aduca la cunostiinta! Cel putin trebuia sa fiti reaudiata la politie fiindca dosarul s-a intors la politie conform declaratiei dvs! De ce nu mergeti la ofiterul care instrumenteaza dosarul sa il intrebati care este stadiul lucrarii? Oricum , in nici un caz nu este delapidare! Ca nu ati luat vreun ban din caseria cazinoului! Cel mult poate fi o tentativa de frauda dar si aceasta trebuie demonstrata pana in cel mai mic detaliu! Iar daca dvs aveti martori(fosti angajati) care sa sustina afirmatiile dvs referitoare la blocarea ruletei si restartarea ei conform indicatiilor managerului cazinoului , atunci chiar nu trebuie sa va faceti nici un fel de problema!B-)
Nu s-a luat nici un ban.
Buna ziua !
De delapidare? Nu vad cum ar putea fi demonstrata intentia dumneavoastra ca forma a vinovatiei. Asta din ceea ce spuneti aici.
Delapidarea ca infractiune este prevazuta in codul penal si are urmatorul continut :
Delapidarea
Art. 215. 1.. - Insusirea, folosirea sau traficarea, de catre un functionar, in interesul sau ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestioneaza sau le administreaza, se pedepsesc cu inchisoare de la unu la 15 ani.
In cazul in care delapidarea a avut consecinte deosebit de grave, pedeapsa este inchisoarea de la 10 la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.
Din ceea ce ati prezentat dumneavoastra, fapta nu se poate incadra aici. Eu cred ca mai degraba este o incercare de intimidare.
Dumneavoastra declarati numai ce stiti si este in concordanta cu realitatea, iar orice abuz poate fi contestat.
Cazier? Nici nu poate fi vorba. Oricum asteptati o rezolutie, ce sigur va va fi incunostiintata.
Cu stima !



Cum a reactionat acel client? NU a facut plangere impotriva conducerii cazinoului fiindca nu i-a fost platit castigul?B-)
:offtopic: Mie mi se pare cam dubioasa ruleta asta care are nevoie destul de des de restart pentru ca se bloca !
Dupa parerea mea patronul cazinoului , prin seful dumneavoastra , a reactionat in medul asta atunci cand clientul a castigat din cauza faptului ca ruleta era aranjata si nu se putea castiga la ruleta aia .

Pe mine ma mira faptul ca un client nu a reactionat , stiut fiind ca un jucator de ruleta joaca la ruleta ca sa castige bani , nu sa piarda timp si bani .

Din punct de vedere statistic , castigurile sunt destul de rare la ruleta , altfel cazinourile ar fi dat pana acuma faliment .

Alte discuții în legătură

Un cazinou din bucuresti a refuzat sa onoreze plata in urma unui castig. caut avocat sau sfaturi ContSters92462 ContSters92462 ACUM 3 LUNI DE ZILE AM JUCAT INTR-UN CAZINOU ELECTRONIC DIN BUCURESTI, ....IN URMA JOCULUI AM CASTIGAT SUMA DE 62.597 RON.....CAND AM VRUT SA MI SE ONOREZE ... (vezi toată discuția)
Gestiune frauduloasa cazino Dragos1991 Dragos1991 Buna ziua! Ma numesc D. D., sunt din Sibiu iar in urma cu aproximativ 3 ani am lucrat la un cazino. Intr-o noapte m-am jucat la ruleta din banii cazinoului ... (vezi toată discuția)
Am dat unui jucător din cazinoul unde lucram 35.000 de lei, iar acum am dosar penal pentru delapidare. ce urmează pentru mine și cum pot recupera măcar o parte din suma pe care am dat-o acelui om? Georgiana trifu Georgiana trifu Am dosar penal din 2015 pentru delapidare pentru suma de 35000, am dat unui jucător in cazinoul unde lucram ! La ce sa ma aștept și cum as putea sa obțin ... (vezi toată discuția)