Am lucrat la o casa de pariuri si impreuna cu colegul meu de tura i-am facut unui client bilete in valoare de 60.000 de lei pe datorie, spunandu-mi ca o sa -mi aduca banii imediat dupa care nu mi-a mai adus niciun ban. Practic, l-am creditat. Am fost dat afara de la munca si mi s-a zis ca o sa mi se faca dosar penal pentru gestiune frauduloasa. Ce pot sa patesc?
Da, o plangere penala impotriva celui care v-a facut sa comiteti infractiunea ar putea fi utila pe considerentul ca daca s-ar achita integral prejudiciul ati putea avea sanse sa scapati de o condamnare penala.
Desi suma este cam mare ati putea avea sanse...
Exista sanse la o pedeapsa cu suspendare dar aceasta ar însemna să fiți condamnat penal.
Dacă va fi găsit vinovat cel care v-a cerut sa faceti asa poate ajunge la închisoare iar dvs. sa scăpați cu suspendare.
Depinde de mai multe lucruri.
Pedepsele nu sunt dinainte stabilite de instanta.Pedeapsa concretă se aplica in functie de mai multe circumstante.
E posibil ca el sa declare ca ati jucat împreună si ati pierdut ceea ce ar fi mai grav pentru dvs.Acestea sunt aspecte pe care le veti discuta confidențial cu avocatul angajat daca veti angaja avocat.
E vorba de delapidare dupa parerea mea.
Furt
nelutza78
In urma cu mai bine de 6 luni am lucrat la o firma de recrutare personal pe un post de casiera.Dupa ce am avut o mica neintelegere cu niste bani am cazut de ... (vezi toată discuția)