avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce se intampla daca nu pot plati suma de 40000 lei o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce se intampla daca nu pot plati suma de 40000 lei o sa fac inchisoare?

Am o problema am lucrat la o casa de pariuri si am pariat o suma de 40000 de lei.dar nu am atins nici un ban din seif doar fictiv pe calculator .Mi sa spus ca o sa depuna plangere impotriva mea.eu nu am cum sa returnez suma asta .vreau sa va intreb o sa fac inchisoare? Sunt la prima abatere si nu stiu ce sa fac !sunt disperata ce pot sa fac va rog ajutati-ma.
banuiesc ca pariurile se platesc anticipat, dumneavoastra n-ati platit si ... acum platiti. fiind gestionara, insusirea, folosirea unor sume de bani din gestiune in folos propriu se ... pedepseste cu inchisoarea...poate daca restituiti banii nu depune plingere societatea angajatoare impotriva dv.
Delapidarea presupune intentia directa prin care faptuitorul urmareste obtinerea unui profit,pentru sine sau pt altul.Fapta constituie infractiune chiar daca profitul nu a fost realizat.Doar daca nu ati savarsit fapta din culpa si din greseala vreun client a vrut sa parieze 40 ron si ati tastat 40000 ron:;)
pai daca nu m-am atins de bani tot pot sa fac inchisoare ?daca doar fictiv am facut chestia aceea nu se poate oare sa platesc numai impozitul ce il are de platit societatae dupa suma respectiva?pai nu gasiti o solutie cat de cat acceptabila sau ce ar trebui sa fac?ca de returnat nu am cum poate intr-o 120 de ani am nevoie de sfaturi va rog
Da....
Ati savarsit infractiunea chiar daca nu ati pus fizic mana pe bani
Daca castigati ati fii ridicat banii nu?
Deci ati folosit banii aceia (chiar fictivi) pentru a obtine un profit
Cat despre partea cu tastatul din greseala nu cred ca tine avand in vedere ca ma gandesc ca exista pariurile facute de dumneavoastra pariuri care probabil au fost facute pe numele dumneavoastra
pai nu apare numele meu nicaieri pe calculator .dar problema este ca am facut o declaratie si am scris tot ce sa intamplat .oare nu pot sa schimb declaratia ca nu la politie am facut-o ci la firma.va rog raspundeti am nevoie de ajutor
Ultima modificare: Luni, 21 Iunie 2010
angella23, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot fi acuzat de inselaciune? DavidAndrei_ DavidAndrei_ Acum cateva zile m-am jucat la o casa de pariuri, nu are relevanta numele. Am avut 7000 ron la mine care de altfel i.am si pierdut in vreo 2h. Dar in acele 2h ... (vezi toată discuția)
Aveti idee in ce fapta pot fi incadrat codreanuv2 codreanuv2 Am lucrat in domeniul pariurilor sportive si in timpul programului de lucru am pariat o suma foarte mare de bani166 de milioane ,m-au pus sa semnez un ... (vezi toată discuția)
Acuzat de delapidare codreanuv2 codreanuv2 Am lucrat la pariuri si am pariat o suma de bani in timpul programului de lucru(16000 de ron) cei de acolo mau concediat mau pus sa dau declaratie si am facut ... (vezi toată discuția)