angella23 a scris:
Am o problema am lucrat la o casa de pariuri si am pariat o suma de 40000 de lei.dar nu am atins nici un ban din seif doar fictiv pe calculator .Mi sa spus ca o sa depuna plangere impotriva mea.eu nu am cum sa returnez suma asta .vreau sa va intreb o sa fac inchisoare? Sunt la prima abatere si nu stiu ce sa fac !sunt disperata ce pot sa fac va rog ajutati-ma.
Daca banii nu au fost sustrasi, de ce va ganditi la restituirea lor ?
Raspunderea penala presupune,intr-adevar, reparararea prejudiciului efectiv cauzat.
Ori, din datele mentionate de dumneavoastra, rezulta ca,intr-adevar, prin furnizarea de informatii nereale, a fost cauzata o lipsa, insa nu una efectiva.
Actionarea cu intentie, in sensul prevederii rezultatului, sau al acceptarii lui, conduce catre infractiunea de delapidare sau catrea cea de gestiune frauduloasa.( daca exista atributii de control , de administrare si conservare asupra bunurile, mentionate expres in fisa postului ).
Revenirea asupra declaratiei , in sensul intregirii ei, va poate ajuta, pentru a stabili situatia de fapt, insa una contrara nu arata decat zadarnicirea aflarii adevarului.