avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi
Forum Activitate freespirit

Activitate freespirit

Tratamentul in cazul persoanelor infectate cu HIV se stabileste in functie de o serie de parametri ai starii de sanatate a pacientului, parametri care se stabilesc printr-un set de analize specifice. Aceste analize nu s-au realizat anul trecut decat in primele 3 luni la nivel general, si cu mici exceptii, inca o perioada, in functie de rezervele fiecarui spital. Nici anul acest nu a inceput mai bine, nu se realizeaza aceste analize peste tot.
Conform legii 584, asigurarea acestei monitorizari este obligatorie in Romania, iar institutiile abilitate raspund cumva pentru realizarea lor. In acest sens noi vrem sa tragem la raspundere Ministerul Sanatatii, in primul rand pentru a atrage atentia asupra acestei grave probleme cu care se confrunta persoanele seropozitive in Romania si, de ce nu, sa cerem daune pentru aceste persoane carora starea de sanatate le-a fost afectata.
V-as ruga, daca aveti timp sa va ganditi si sa ne spuneti si noua daca e posibil un astfel de proces, cum ne-am putea incadra mai bine in legislatie, cum ati proceda dumneavoastra.
Asteptam cu nerabdare opiniile dumneavoastra.
Va multumim!