Dar de vointa partilor, adica de continuarea activitatii pe acelasi post, anagajatorul vrea salariatul vrea, de ce sa-l supun pe salariat la un nou concurs, nu este vorba de nbici o angajare, faptul ca CIM a incetat de drept si exista posibilitatea de a incheia CIM succesiv nu are legatura cu o noua angajare.
atunci cum pot interpreta sintagma" intre aceleasi parti se pot incheia 3 contracte CIM det" daca eu trebuie sa fac concurs ca sa pastrez pe post pe cel care a fost angajat dar i-a incetat CIM de drept dupa cele 36 luni? poate nu castiga concursul iar concurs nu pot sa fac cf Legii 283/2011 pana la 31.12.2012 decat cu respectarea 7 la 1 plecari, acesta fiind si motivul ptr care doresc sa-l pastrez pe cumulard, altfel ramanem fara oameni. Eu am considerat ca o noua angajare inseamna un nou salariat (ca nume) nu doar un nou contract pe acelasi nume.
Da este clar pentru mine, dar noi fiind bugetari si angajarile se fac prin concurs ceilalti salariati care sunt contra persoanei respective, zic ca nu se poate asa ceva ca este vorba de o noua angajare, dar eu le-am spus ca este vorba de aceleasi parti nu de o noua angajare, poate fi interpretat ca inchei un nou CIM distinct ca numar in REvisal ca fiind o noua angajare?
va rog sa-mi precizati daca pot incheia un CIM succesiv cu durata de 6 luni imediat dupa primul CIM actual ce expira la implinirea a 36 de luni in data de 25/06/2012
Salariatul este pensionar cumulard in sistemul bugetar si se inscrie in cuantumul pensiei vs.venit salaral mediu brut pe 2012,
Eu asa interpretez legea 53/2003 in folosul salariatului si nu in sensul ca toate CIM primul si cele doua succesive sa nu aiba mai mult de 36 de luni in total cum am mai vazut pe alte forumuri.