avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Activitate somnu2000

Activitate somnu2000

Răspuns la discuția Drepturi salariale restante
Multumesc mult pentru ajutor. O zi buna
ca si o concluzie nu pot decat sa astept 5 ani sa-mi recuperez un drept al meu castigat in instanta.
I love this Romania!!!
aici e si intrebarea mea. eu nu mai sunt personal din sistemul bugetar deci unde ma mai intereseaza pe mine ordonanta?
pe mine nu ma intereseaza ce ordonanta se aplica la acel moment ci doar daca se aplica si in cazul meu. eu nu mai lucrez in sistemul bugetar si conform legii muncii ar trebui sa-mi primesc toate drepturile la plecarea din societate.
sunt mai multe drepturi salariale si mai multe hotarari. cred ca hotararile sunt din 2010. nu am toate datele. exista insa fosti colegi care au plecat din sistem si care si-au primit drepturile chiar daca ordonanta era in vigoare la momentul respectiv.
problema mea este ca ei imi pun in fata OUG 71/2009 conform careia imi pot esalona banii pana in 2016. eu am facut o cerere de restituire de acum o luna dar la care nu am primit nici un raspuns. Au spus ca ordonanta se aplica si la fostii angajati.
Buna ziua,
Mi-am incheiat raporturile de munca de 1 luna de zile cu Directia Sanitar-veterinara Prahova. Aceasta directie este una apartinand statului roman.
Am de primit drepturi salariale din anul 2007, drepturi pentru care exista o hotarare in instanta obtinuta inca de acum 2 ani.
Mi se spune de acolo ca voi primii drepturile salariale ca si un angajat al lor, adica in patru ani si in nu stiu cate rate.
Cum pot face sa primesc acesti bani mai repede?
va multumesc