avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters255404

Activitate ContSters255404

Buna ziua,
In septembrie 2008 am primit avizul de bransare la reteaua apa canal, lucrare executata de o societate acreditata ,pe lungimea de 55 metri .
Am suportat toate cheltuielile,inclusiv despagubirea vecinilor, cu o factura finala de aproximativ 4000 euro.
Avizul de bransare nu mi-a fost acordat decit cu conditia de a avea acordul notarial al vecinilor care au executat,pe cheltuiala lor, conducta de care m-am legat .

In urma cu o saptamana,vecinul meu,propietarul unei locuinte in constructie,a obtinut avizul de racordare si s-a bransat la apa canal,utilizind conducta care a fost executata pe cheltuiala mea,fara acordul meu.

Societatea Apa Canal 2000 Pitesti justifica acordarea avizului de bransare fara acordul meu prin faptul ca au luat in custodie reteaua de apa canal si ca eu nu sunt propietar decit pe partea ce trece de apometru si se situeaza pe propietatea mea.
Consider aceasta bransare abuziva,tinind cont de faptul ca toate facturile de executie au fost platite de mine,lucrarea a fost executata cu o societate acreditata de Apa Canal 2000,prin aceasta societatea marindu-si numarul de clienti pe cheltuiala altora.
Chiar daca era o expropiere,ca s-o numim asa,macar sa fi fost anuntata.
Impartasirea experientelor sau orice sfat este bine venit,multumindu-va cu anticipatie.