avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de Furnizare Apa Canal2000 Arges
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de Furnizare Apa Canal2000 Arges

Buna ziua,
In septembrie 2008 am primit avizul de bransare la reteaua apa canal, lucrare executata de o societate acreditata ,pe lungimea de 55 metri .
Am suportat toate cheltuielile,inclusiv despagubirea vecinilor, cu o factura finala de aproximativ 4000 euro.
Avizul de bransare nu mi-a fost acordat decit cu conditia de a avea acordul notarial al vecinilor care au executat,pe cheltuiala lor, conducta de care m-am legat .

In urma cu o saptamana,vecinul meu,propietarul unei locuinte in constructie,a obtinut avizul de racordare si s-a bransat la apa canal,utilizind conducta care a fost executata pe cheltuiala mea,fara acordul meu.

Societatea Apa Canal 2000 Pitesti justifica acordarea avizului de bransare fara acordul meu prin faptul ca au luat in custodie reteaua de apa canal si ca eu nu sunt propietar decit pe partea ce trece de apometru si se situeaza pe propietatea mea.
Consider aceasta bransare abuziva,tinind cont de faptul ca toate facturile de executie au fost platite de mine,lucrarea a fost executata cu o societate acreditata de Apa Canal 2000,prin aceasta societatea marindu-si numarul de clienti pe cheltuiala altora.
Chiar daca era o expropiere,ca s-o numim asa,macar sa fi fost anuntata.
Impartasirea experientelor sau orice sfat este bine venit,multumindu-va cu anticipatie.

Alte discuții în legătură

Incompetenta societate de apa Conspirație Conspirație Ce pot face dacă am fost bransat la o rețea de apa care nu aparține societății de apa care a eliberat actele(proiect, aviz de execuție, factura ... (vezi toată discuția)
Situatie avarii apa condominiu case fara asociatie proprietari constituita MariusCalin13 MariusCalin13 buna ziua avem urmatoarea situatie: - condominiu de 10-12 case, din care 8 bransate la conducta de apa si canal - apometre cu citire radio la 8 dintre case ... (vezi toată discuția)
Dreptul la utilitati Cristi_Csibi Cristi_Csibi Buna ziua, Scriu acest mesaj deoarece nu stiu ce sa mai fac pentru a solutiona o autorizare de catre consiliul Judetean Tg-Mures pentru bransarea la reteaua ... (vezi toată discuția)