avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incompetenta societate de apa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incompetenta societate de apa

Ce pot face dacă am fost bransat la o rețea de apa care nu aparține societății de apa care a eliberat actele(proiect, aviz de execuție, factura branșament,proces verbal la terminarea lucrărilor, aviz montaj apometru) au executat și branșamentul, dar au refuzat sa încheie contract pe motiv ca rețeaua de apa pt. care au eliberat actele nu le aparținea. Am fost debranșați după 9 luni pe motiv ca rețeaua de apa este a vecinului meu, de care nu am știut și nici nu am fost informat,decat după ce sa executat branșamentul. Rețeaua de apa trece pe un drum privat care este i se coproprietate. Cu ce ma fac vinovat pt incompleta societății de apa care a eliberat actele și a executat branșamentul. Menționez ca nu avem apa de 3 ani și nu pot locui în acel imobil. Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Ce pot face în acest caz? Conspirație Conspirație În urma cu 4 ani am început construcția unei case, am obținut toate actele pentru bransare la rețeaua de apa, respectiv proiect de execuție, aviz de ... (vezi toată discuția)
Lipsa apei potabile Conspirație Conspirație Buna seara. Ma numesc Popa Florin sunt din localitatea Deva și va rog ce pot face dacă am toate actele necesare pentru furnizarea apei, respectiv aviz de ... (vezi toată discuția)
Înșelătorie societate furnizare apă Conspirație Conspirație Ce se poate face dacă am fost înșelați de către o societate de apa care a eliberat acte pt. o rețea de apa care nu le aparține, respectiv proiect, aviz ... (vezi toată discuția)