avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lipsa apei potabile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lipsa apei potabile

Buna seara. Ma numesc Popa Florin sunt din localitatea Deva și va rog ce pot face dacă am toate actele necesare pentru furnizarea apei, respectiv aviz de execuție a lucrărilor, proiect de execuție, proces verbal de recepție la terminarea lucrărilor, proces verbal de montaj apometru, sa dat drumul la apa dar nu sa mai vrut sa să încheie contract de furnizare a apei pe motiv ca rețeaua pentru care sau întocmit actele nu aparține societății de apa care a întocmit actele.(S.C.Apa Prod S. A. Deva) Menționez ca am avut apa 9 luni de zile după care am fost debransat pe motiv ca nu am contract. Cu ce ma fac vinovat pentru faptul ca societatea de apa a i tocmit acte pentru o rețea care nu le aparține? Ce mai pot face pentru a mi se furniza apa conform documentelor eliberate? Am cerut în instanță sa mi se încheie contract conform documentelor eliberate dar cererea a fost respins ca nefondata. Nu avem apa de 3 ani, avem 3 copii minori și nu știm ce sa mai facem pentru a se face dreptate? Va rugam poate ne puteți ajuta cu un sfat. Cu stima fam. Popa Florin.
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2019
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Ce pot face în acest caz? Conspirație Conspirație În urma cu 4 ani am început construcția unei case, am obținut toate actele pentru bransare la rețeaua de apa, respectiv proiect de execuție, aviz de ... (vezi toată discuția)
Lipsa apei potabile. Conspirație Conspirație Bună ziua. În urma cu trei ani am început construcția unei case, am obținut toate actele necesare pentru bransarea la rețeaua de apa, am fost bransati, ... (vezi toată discuția)
Incompetenta societate de apa Conspirație Conspirație Ce pot face dacă am fost bransat la o rețea de apa care nu aparține societății de apa care a eliberat actele(proiect, aviz de execuție, factura ... (vezi toată discuția)