În urma cu 4 ani am început construcția unei case, am obținut toate actele pentru bransare la rețeaua de apa, respectiv proiect de execuție, aviz de execuție, sa facut bransamentul, sa întocmit proces verbal de recepție la terminarea lucrărilor, sa întocmit proces verbal de montaj apometru, am plătit factura branșament, sa dat drumul la apa, dar acum se refuza încheierea contractului pe motiv ca acea rețea de apa nu aparține soc. de apa care a eliberat documentele și a executat branșamentul. Astfel după 9 luni am fost debranșați pe motiv ca nu avem contract. Conducerea soc. de apa spune ca nu știa ca aceea rețea de apa nu le aparține, cu toate ca proiectul a fost executat de aceeași societate de apa. Ce pot face în acest caz pt. a fi rebransati conform documentelor eliberate și pt. a mi se încheia contract. Va mulțumesc.
Buna seara,
Va sfatuiesc sa va adresati instantei solicitand fie obligarea acelei societati sa va branseze fie despagubiri echivalente cu costurile bransamentelor la acea retea de apa.
Am cerut în instanta obligarea societății de apa sa ne încheie contract și sa ne branseze, dar cererea a fost respinsa ca nefondata. Mulțumesc pt. răspuns. O seara frumoasa.