avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Înșelătorie societate furnizare apă
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Înșelătorie societate furnizare apă

Ce se poate face dacă am fost înșelați de către o societate de apa care a eliberat acte pt. o rețea de apa care nu le aparține, respectiv proiect, aviz de execuție a lucrărilor, proces verbal de recepție la terminarea lucrărilor, factura branșament, aviz montare apometru, dar refuza încheierea de contract pe motiv ca nu știau ca aceea rețea de apa nu le aparține. Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Ce pot face în acest caz? Conspirație Conspirație În urma cu 4 ani am început construcția unei case, am obținut toate actele pentru bransare la rețeaua de apa, respectiv proiect de execuție, aviz de ... (vezi toată discuția)
Incompetenta societate de apa Conspirație Conspirație Ce pot face dacă am fost bransat la o rețea de apa care nu aparține societății de apa care a eliberat actele(proiect, aviz de execuție, factura ... (vezi toată discuția)
Lipsa apei potabile Conspirație Conspirație Buna seara. Ma numesc Popa Florin sunt din localitatea Deva și va rog ce pot face dacă am toate actele necesare pentru furnizarea apei, respectiv aviz de ... (vezi toată discuția)