Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati...sunt intr-o situatie complicata...Lucrez de 8 luni la o firma si am fi vrut un bebelus, care daca Dumnezeu ne ajuta sa vina anul viitor in mai-iunie-iulie...pe parcursul verii(deci nu sunt inca insarcinata, dar as dori sa incercam). Numai ca...sefii mei vor sa ma trimita in concediu fara plata, candva pe parcursul acestei veri pt ca nu avem vanzari si ar fi o solutie pt ei :( dupa cum am inteles, in perioada respectiva ei n-ar trebui sa plateasca nimic spre stat dupa mine. Asta le-ar conveni lor, dar nu si mie, pentru ca atunci daca am inteles bine va fi o intrerupere si nu voi putea beneficia de indemnizatia de crestere a copilului (numai daca lucrez inca un an dupa acest CFP de 30 de zile, pana la ziua nasterii copilului). Daca raman insarcinata acum, si in iulie le spun ca sunt, pot sa ma trimita in CFP? bine, dupa cum stiu, eu trebuie sa cer CFP-ul, nu ma pot obliga, dar daca nu vreau pt ca sunt gravida, pot sa ma dea afara? Ma gandesc ca daca le spun dinainte ca nu vreau intrerupere vor sti deja ce planuri am, ca vreau sa intru in CCC. si cred ca nici asta nu i-ar conveni... Ma puteti lamuri cum sunt cu acele zile neplatite care nu afecteaza indemnizatia? daca le spun ca accept 15 zile neplatite in august, 15 in septembrie, pot beneficia de indemnizatie daca copilul se naste in mai de exemplu? si nu voi avea luna intreaga neplatita? va multumesc anticipat pt raspuns!