avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate simo_ar

Activitate simo_ar

Răspuns la discuția Infiintare societate
:"> am fost convinsa ca e joi azi.Luni dimi merg, mutumesc mult inca odata.Va doresc o zi minunata si un weekend placut:thumbup:
Multumesc mult.Deci cel mai bn ar fi sa ma prezint maine dimineata :hm:?
Daca imi depun actele acum , cred ca oricum dureaza pana vor fi procesate datorita faptului ca judecatorii sunt in concediu pana la sf lui august , iar codul intra in vigoare de la 1 sept.Mi-e teama ca va treb sa le refac si nici bine nu vor iesi.Credeti ca e mai bn sa le depun acum totusi?
Vreau sa infiintez un SRL.Mi-am pregatit in parte actele ptr ORC inclusiv actul constitutiv.Am aflat de curand de legea76/2012.Intrebarea mea este : Actul constitutiv trebuie refacut cu denumirea de societate sau poate ramane societate comerciala?
Dar daca nu am nici un venit de unde sa le platesc?Sa-mi imprumut bani de la bunica mea care are pensia de 400 de lei/luna ?:wassat:Si legea 161/2010 nu ne ajuta la nimic?e_florin a scris:

[Editat - Pct. 2.6. din Regulament: Poti apela la functia de citare dintr-un mesaj anterior al altui utilizator cu conditia ca acest citat sa nu se afle pe aceeasi pagina si sa fie doar fragmentul la care te referi. Te rugam sa nu exagerezi cu citarea intregului mesaj daca nu e necesar]

Buna seara.Am si eu o nelamurire legat de un contract de tel mobila.Pe scurt , in urma cu cativa ani mi-am facut un abonament pe 2 ani la una dintre companiile de tel.Dupa aproximativ un an de zile mi s-au adunat mai bine de 3 facturi neplatite , si m-au deconectat.Mi-au trimis tot felul de facturi si amenintari inclusiv in una din facturi era atasata o pagina cu rezilierea de contract.Fiind in imposibilitate de plata (am ramas in somaj,apoi casnica) am platit esalonat cum am putut convorbirile, adica datoria mea fata de ei mai putin taxa de reziliere , care spun ei in valoare de aprox 100 de euro.Ei m-au deconectat , pentru faptul ca nu am platit la timp , eu n-am cerut nici o reziliere de contract , pur si simplu am ramas fara servici , fara nici un venit cum sunt si la ora actuala.Au cesionat creanta unei firme X de recuperari ,care imi trimit tot felul de avertismente si ultimatumuri.Intrebarea mea este sunt obligata sa platesc acea taxa de rezilere si mai nou vad ca imi pun si penalitati de intarzaiere?Ce am de facut?