avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare societate

Vreau sa infiintez un SRL.Mi-am pregatit in parte actele ptr ORC inclusiv actul constitutiv.Am aflat de curand de legea76/2012.Intrebarea mea este : Actul constitutiv trebuie refacut cu denumirea de societate sau poate ramane societate comerciala?
Cel mai recent răspuns: simo_ar , utilizator 13:20, 10 August 2012
Daca aveti toate actele pregatite acum, depuneti-le la registru si veti avea societatea constituita sub denumirea de soc.com, avand in vedere ca Noul cod de procedura civila in ca nu a intrat in vigoare.

Oricum rezervarea dvs de denumire si toate celelalte acte(capitalul social, specimenul de semnatura, actul constitutiv, declaratii) sunt date pt titulatura de soc.com.

Daca asteptati pana la 1 sept, oricum va trebui sa refaceti toate actele facute si deci va costa.

Parerea mea este sa depuneti acum actele si ulterior veti modifica denumirea, sa vedem care va fi modalitatea prin care acest lucru va fi facut.
Daca imi depun actele acum , cred ca oricum dureaza pana vor fi procesate datorita faptului ca judecatorii sunt in concediu pana la sf lui august , iar codul intra in vigoare de la 1 sept.Mi-e teama ca va treb sa le refac si nici bine nu vor iesi.Credeti ca e mai bn sa le depun acum totusi?
Buna ziua,

La reg.com. nu mai exista judecatori delegati de ceva timp, ci doar persoana desemnata, iar firmele noi sunt gata in 3 zile, de la depunerea dosarului .
La reg. com este program normal.
Multumesc mult.Deci cel mai bn ar fi sa ma prezint maine dimineata :hm:?
Maine in niciun caz ca este sambata, dar luni dimineata se poate incepand cu ora 8.00

Alte discuții în legătură

Infiintare firma ciprianr ciprianr Buna ziua, Imi puteti spune care sunt pasii pentru infiintarea unei societati care se va ocupa cu achizitii intracomunitare si vanzare? Multumesc, (vezi toată discuția)
Infiintare pfa andreea20ro andreea20ro buna ziua,ma intereseaza sa infiintez un PFA,unde trebuie sa ma adresez,ce acte trebuiesc intocmite si ce taxe sunt pentru infiintare? multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza pt schimbarea administrator mara_anda mara_anda doresc sa numesc pe altcineva administrator,care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac/ si mai am o intrebare in legatura cu bilantul la sf de an,se poate vedea ... (vezi toată discuția)