Vreau sa infiintez un SRL.Mi-am pregatit in parte actele ptr ORC inclusiv actul constitutiv.Am aflat de curand de legea76/2012.Intrebarea mea este : Actul constitutiv trebuie refacut cu denumirea de societate sau poate ramane societate comerciala?
Daca aveti toate actele pregatite acum, depuneti-le la registru si veti avea societatea constituita sub denumirea de soc.com, avand in vedere ca Noul cod de procedura civila in ca nu a intrat in vigoare.
Oricum rezervarea dvs de denumire si toate celelalte acte(capitalul social, specimenul de semnatura, actul constitutiv, declaratii) sunt date pt titulatura de soc.com.
Daca asteptati pana la 1 sept, oricum va trebui sa refaceti toate actele facute si deci va costa.
Parerea mea este sa depuneti acum actele si ulterior veti modifica denumirea, sa vedem care va fi modalitatea prin care acest lucru va fi facut.
Daca imi depun actele acum , cred ca oricum dureaza pana vor fi procesate datorita faptului ca judecatorii sunt in concediu pana la sf lui august , iar codul intra in vigoare de la 1 sept.Mi-e teama ca va treb sa le refac si nici bine nu vor iesi.Credeti ca e mai bn sa le depun acum totusi?
La reg.com. nu mai exista judecatori delegati de ceva timp, ci doar persoana desemnata, iar firmele noi sunt gata in 3 zile, de la depunerea dosarului .
La reg. com este program normal.
Infiintare pfa
andreea20ro
buna ziua,ma intereseaza sa infiintez un PFA,unde trebuie sa ma adresez,ce acte trebuiesc intocmite si ce taxe sunt pentru infiintare?
multumesc frumos. (vezi toată discuția)