avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare societate

Vreau sa infiintez un SRL.Mi-am pregatit in parte actele ptr ORC inclusiv actul constitutiv.Am aflat de curand de legea76/2012.Intrebarea mea este : Actul constitutiv trebuie refacut cu denumirea de societate sau poate ramane societate comerciala?
Cel mai recent răspuns: simo_ar , utilizator 13:20, 10 August 2012
:"> am fost convinsa ca e joi azi.Luni dimi merg, mutumesc mult inca odata.Va doresc o zi minunata si un weekend placut:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma ciprianr ciprianr Buna ziua, Imi puteti spune care sunt pasii pentru infiintarea unei societati care se va ocupa cu achizitii intracomunitare si vanzare? Multumesc, (vezi toată discuția)
Infiintare pfa andreea20ro andreea20ro buna ziua,ma intereseaza sa infiintez un PFA,unde trebuie sa ma adresez,ce acte trebuiesc intocmite si ce taxe sunt pentru infiintare? multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza pt schimbarea administrator mara_anda mara_anda doresc sa numesc pe altcineva administrator,care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac/ si mai am o intrebare in legatura cu bilantul la sf de an,se poate vedea ... (vezi toată discuția)