avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate Syrusss

Activitate Syrusss

As mai dori sa-mi spuneti, va rog, daca exista vreo lege care imi interzice sa dobandesc in alt permis de conducere intr-o tara straina (Danemarca) - pe care, bineinteles, nu-l voi folosi in Romania.

Acesta este dosarul meu:

[ link extern ]

@ cyan

am citit in articolul referitor la redobandirea permisului de conducere ca in dosarul de examinare trebuie sa includ si fisa de scolarizare. Am facut scoala de soferi in urma cu 8 ani si, sincer, nu-mi mai aduc aminte daca am aceasta fisa sau daca am avut-o vreodata. Trebuie sa iau legatura cu instructorul pe care l-am avut?
In primul rand salutari si multumim celor de aici care ne ajuta cu sfaturi si lamuriri!
Mi-a fost anulat permisul acum 9 luni pentru ucidere si vatamare din culpa si conducerea sub influenta bauturilor alcoolice (1,05 gr.‰). Am primit o pedeapsa cu inchisoare de 3 ani iar instanta a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, fixând termen de încercare de 5 ani (sub supraveghere).
In acel moment imi imaginam ca nu o sa mai vreau permis de conducere vreodata. Acum am nevoie neaparata de el pentru obtinerea unui loc de munca foarte bun pentru mine.
Am dedus din ce ati scris dumneavoastra mai sus ca l-as putea redobandi la un an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.
Asta inseamna ca peste 3 luni as putea incepe din nou scoala de conducere?