oricum suna ca pentru anumite instituti respectiva stampila dreptunghiulara cu definitiva este valabila,spre exemlu politie,notariate,si acestea tot acum recent sau intamplat,si la cadastru unde niste incopetenti care te anunta intr-o VINERI la ora 14 ,30 cand trebuia sa elibereze acel dosar (dupa circa 15 zile lucratoare in care nu m-au anuntat nimic in acest timp),si-au dat seama ca au depasit termenul si au gasit aceasta chichita.ORICUM DACA ESTE ASA MI-E MI SE O NESIMTIRE DE WEEKEND
notarul pe baza acestei hotarari judecatoresti a incheiat un certificat de mostenitor in urma cu trei ani .TOT ACEST NOTAR SE OCUPA SI DE ACTELE DE VANZARE CUMPARARE A ACESTUI APARTAMENT SI A INCEPUT SA RADA.Hotararea este legalizata avand stampila cu:.....DEFINITIVA PRIN NEDECLARARE LA APEL
In urma cu doar 4 saptamani am angajat un ing.autorizat sa-mi faca dosarul de cadastru si intabulare a unui apatament in vederea vanzari,dupa ce iam dat actele de mostenitor,actele de proprietatea apartamentului fiind o hotarare judecatoreasca din anul 2000 definitiva prin nedeclarare la apel,dupa trei saptamani ma anunta de de la autoritatea cadastrala ca mai imi trebui o stampila cu IREVOCABIL?!?Inginerul de la cadastru necunoscand acest aspect atata timp ca hotararea este definitiva,inseamna acest fapt ca acte incheiate la politie(C.I.),LA NOTARIAT....sunt false sau este o moda cand apare o stampila noua eu trebuie sa ma prezint la notariatX-(
:O.va rog sa ma lamuriti si pe mine:(