Dezbaterea mostenirii nu a fost facuta inca iar pe numele lui nu exista decat o masina.pot executa silit o persoana care nu este de fata?este vorba de vreo 6000 de euro.Noi nu mai avem posibilitatea sa platim nici cum
Buna ziua, am si eu o intrebare! Tatal meu a luat un credit de nevoi personale in 2007(pe vremea aceea nu se facea nici o asigurare din partea bancilor)nu a girat si nu a semnat nimeni cu nimic. Intre timp tatal meu in 2011 a decedat. Noi am platit rata in continuare dar necazul neterminandu-se doar acolo mama saraca si ea s-a inbolnavit de o boala destul de grea nu mai are cum sa plateasca din pensia ei de 470 ron pe luna.Am contact banca si spune ca nu e se poate prelua creditul deoarece titularul trebuie sa-si dea acordul(in conditiile de fata inposibil) Va rog sa ne spuneti ce se poate intampla pentru ca efectiv nu este rea credinta ci pur si simplu nu mai avem cum sa platim.Pe vremea cand s-a luat creditul era perfect sanatos si nu avea sa stie omul unde are sa se ajunga. Va multumesc!