Autovehiculul a fost mutat de remorcherul nr.30 (se pare ca apartine RATB) , temeiul legal de intocmire a devizului este Hotararea Cons.de Adm. a RATB (spun ei). Evenimentul s-a produs in sect.6 , dar masina nu mi-a fost ridicata pt.ca s-a intamplat inainte de alegeri si in aceasta perioada Poteras nu a mai ridicat masini.
Proces verbal emis de Politia Locala nu mi-a venit (au trecut 4 luni).
Va multumesc pentru ajutor.
P.S.: Nu stiu daca s-au facut poze sau daca s-au facut , nu stiu daca aparatul de fotografiat era omologat, autorizat, verificat, etc.
Am fost somat de RATB sa platesc prejudiciul produs pt parcarea autoturismului prop.pers. pe linia de troleibuze. Autoturismul a fost mutat 5 metri mai departe pentru a permite troleibuzelor sa ia curba. Politia nu a intocmit nici un proces verbal(rezulta din adresa Brigazii rutiere prin care le transmite celor de la RATB numele si adresa proprietarului autoturismului si specifica faptul ca nu s-a intocmit proces-verbal de contraventie). As vrea sa contest somatia intrucat neemiterea de catre Politia Rutiera a vreunui Proces verbal de contraventie inseamna ca nu a fost nici o contraventie , autoturismul a fost parcat regulamentar si deci nu a fost cauzat nici un prejudiciu din cauza autoturismului meu. Am vreo sansa de reusita? Ce ar trebui sa fac ?
Mentionez ca RATB nu mi-a trimis nici un proces verbal sau factura privind suma solicitata , ci doar o nota de calcul si un deviz post calcul emise de RATB. Devizul post calcul cuprinde cheltuielile de remorcare si a fost intocmit conf.Hot.Cons.de Administratie RATB din data de 28.07.2011 (probabil prin care se stabilesc tarifele de remorcare pe ora si kilometru).Nota de calcul cuprinde calculul pierderilor provocate de stationarea troleibuzelor.
Va multumesc.