avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate EvaB

Activitate EvaB

Buna ziua,

Trebuie sa trimit o cerere companiei unde lucrez pentru suspendarea contractului de munca pe durata concediului de crestere a copilului. Am gasit in Codul Muncii art. 51 alin 1 lit a) suspendarea contractului de munca pt o perioada de 2 ani dar nu reusesc sa gasesc informatia privitoare la suspendarea contractului de munca pe 1 an pentru a putea-o mentiona in cerere.

Buna ziua,

Voi naste in luna Ianuarie '13 in SUA (sotul meu este cetatean american). Sunt angajata la o companie romaneasca cu sediul in Bucuresti, domiciliul meu este in Cluj dar am flotant in Ramnicu Valcea.
De ce acte am nevoie pentru depunerea dosarului pentru cresterea copilului (copilul meu va avea bineinteles certificat de nastere american, cetatenie americana). Se poate duce altcineva in locul meu (mama mea o sa aiba o procura prin care sa ma imputerniceasca in orice demersuri). Si unde se vor depune actele (domiciliu sau flotant in cazul meu).

Multumesc anticipat pentru ajutor.
multumesc tare mult pentru ajutor, sunt lamurita acum.
multumesc mult pentru ajutor. inca o intrebare va rog. Si in cazul concediului prenatal este aceeasi situatie?
Buna ziua,
daca ma puteti ajuta cu o lamurire. Sunt insarcinata in saptamana a 10a si sunt in concediu medical incepand de saptamana aceasta pana in prenatal datorita problemelor sarcinii mele. Vroiam sa stiu daca calculul care mi se va face pentru media veniturilor lunare anterior nasterii copilului va include si aceste luni de concediu medical sau numai lunile in care chiar am lucrat si am platit contributiile la stat. Multumesc mult pentru ajutor.