avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate andrei_aandrei

Activitate andrei_aandrei

Răspuns la discuția Nerestituire imprumut.
im primul rand vreau sa va multumesc pentru raspunsurile primite.

Vreau sa stiu daca ma pot implica in aceasta cauza fara avocat ?

As vrea totusi sa recuperez banii pentru ca nu s-a gasit hotu cu prostu.

( banuiesc ca nu este o speta complicata intrucat a recunoscut in fata politie si am dovada transferului bancar)
Buna ziua.

Doresc sa cer un sfat pentru a rezolva urmatoarea problema. In luna februarie a acestui an, am imprumutat un coleg de facultate cu suma de bani 600 lei pentru a-si rezolva niste probleme urgente. Persoana s-a angajat sa restituie datoria in termen de 4 zile, dar nici pana in prezent nu a returnat banii.
Intre timp am depus plangere la politie impotriva lui, dar nu s-a rezolvat nimic. Respectiva persoana a fost gasita si chemata la politie , a recunoscut in declaratia data a politie existenta acestui imprumut, dar nu a zis nimic de rambursarea banilor.
Am primit raspuns de la politie in care se mentioneaza ca cererea mea este de compententa organelor juridiare.
Mentionez ca banii i-am transferat prin banca (am chitanta respectiva) si detin cateva discutii purtate pe internet ( nu stiu daca pot fi considerate drept probe) in care mentioneaza ca va returna banii in cateva zile. Am fost la politie pentru a cere adresa paratului, dar politia nu a facut publica adresa ( mi se pare corect)

De curand am fost la judecatorie , dar nu am putut incepe actiunea impotriva lui deoare nu am adresa paratului. Va rog mult sa imi indicati un model de cerere de chemare in judecate tinand cont ca nu am adresa paratului. Multumesc :)