Va rog daca ma puteti ajuta sa stiu ce am de facut. Am lucrat timp de 18 luni la o societate comerciala pe functia de casier,gestiunea era comuna deci ne oprea garantie. Societatea nu prea mai dadea randament si au facut reducere de personal,lichidarea a constat in salariul de pe luna respectiva si atat.In ceea ce priveste garantia nu ne-a dat-o dar nici nu ni s-a explicat de ce.Dupa cateva saptamani dupa ce am plecat s-a facut inventar,(lucru care in cele 18 luni nu s-a facut nici macar o data )a iesit lipsa normal,dar eu nu am fost acolo si nu stiu ce fel de inventar s-a facut cu usile deschise.Am facut sesizare la ITM cu privire la garantie si ni s-a raspuns ca cei ce ne-am cerut garantia am retras-o deja din conturile pe care le aveam desi noi nu am facut lucrul asta.Tin sa precizez ca magazinul in care am lucrat si sediul societatii sunt in orase total diferite,distanta intre ele fiind de 200km.Nu aveam noi cum sa mergem sa ridicam garantia.Deci pe langa faptul ca ni se refuza drepturile,ni s-au falsificat si semnaturile,daca intradevar banii chiar au fost depusi in vreun cont. Intrebarea mea e daca avem vreo sansa sa castigam in caz ca-l dam in judecata,sau nu are rost?