avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate aluco

Activitate aluco

Multumesc pentru raspunsul documentat si prompt.
Suntem de aceasi parere. Am inregistrate doua adrese prin care explic aceste aspecte precum si refuzul oficial al bancii de a efectua plata.
Ce nu stiu este cum sa actionez in continuare deoarece consider ca este un lucru deosebit de grav, poate chiar un abuz.
-va rog sa precizati la ce tip de datorii va referiti, in general avem datorii curente, care nu sunt scadente.
-nu inteleg exact ce relevanta are marimea sumei
-au cerut verbal documente justificative dar nu e cazul avind in vedere ca destinatia banilor este caseria societatii
-daca aveti propuneri de solutiomare a problemei pot sa va pun la dispozitie inclusiv documentele inregistrate la banca
Buna ziua.
In urma cu aproape o saptamana am solicitat ridicarea in numerar a unei sume de bani in valuta catre caseria societatii.
Banca refuza efectuarea operatiunii invocand Ordonanta 15/1996, actualizata in 22/11/2004.
Desi le-am precizat ca trebuie sa citeasca si art. 13 din normele metodologice, refuza in continuare sa efectueze eliberarea de numerar.
Va rog sa-mi spuneti ce masuri juridice pot initia catre banca sau persoanele care semneaza refuzul.
Multumesc.