Multumesc pentru raspunsul documentat si prompt.
Suntem de aceasi parere. Am inregistrate doua adrese prin care explic aceste aspecte precum si refuzul oficial al bancii de a efectua plata.
Ce nu stiu este cum sa actionez in continuare deoarece consider ca este un lucru deosebit de grav, poate chiar un abuz.
-va rog sa precizati la ce tip de datorii va referiti, in general avem datorii curente, care nu sunt scadente.
-nu inteleg exact ce relevanta are marimea sumei
-au cerut verbal documente justificative dar nu e cazul avind in vedere ca destinatia banilor este caseria societatii
-daca aveti propuneri de solutiomare a problemei pot sa va pun la dispozitie inclusiv documentele inregistrate la banca
Buna ziua.
In urma cu aproape o saptamana am solicitat ridicarea in numerar a unei sume de bani in valuta catre caseria societatii.
Banca refuza efectuarea operatiunii invocand Ordonanta 15/1996, actualizata in 22/11/2004.
Desi le-am precizat ca trebuie sa citeasca si art. 13 din normele metodologice, refuza in continuare sa efectueze eliberarea de numerar.
Va rog sa-mi spuneti ce masuri juridice pot initia catre banca sau persoanele care semneaza refuzul.
Multumesc.