Martori au fost.De cateva ori a fost si mama mea.Avocatul meu imi spune , la fel ca si d-na Gerberga,nu se poate face nimic pana nu va creste copilul.Fostul sot isi cunoaste drepturile asupra copilului si profita de aceste reguli spunandu-mi mereu ca nu am ce sa ii fac.Cel mai rau , cel putin pt mine ca mama, este ca tot el declara ca se apropie de copil doar din razbunare.Cand este cineva in casa se poarta frumos.
Mi-am dorit si chiar eu am insistat sa isi viziteze copilul insa acum am ajuns sa ma tem.
Spune lucruri ciudate...
Cum as putea sa-mi protejez copilul de trauma psihica?
Daca incerc sa ii spun ca nu este bine ceea ce face , incepe sa tipe si sa imi faca reprosuri.Incerc pe cat posibil sa evit aceste situatii.Chiar am fost lovita atunci cand i-am atras atentia ca nu se comporta ca un parine.
Am omis sa spun ca motivul divortului a fost parasirea de catre tata in maternitate.
Sunt disperata.Face tot posibilul sa faca totul invers decat este normal, sa faca tot ce vrea copilul ,numai pt a-l atrage chiar daca este rau.
Am fost parasita de fostul meu sot in maternitate inca de la nasterea copilului.Copilul l-am declarat pe numele lui insa nu am avut nici un act care sa dovedeasca ca suntem casatoriti si el este tatal.
Nu l-a interesat copilul pana nu am inaintat divortul. La cateva luni dupa ce am inaintat cererea de divort a cerut si el program de vizita.
Probema este ca prin comportamentul lui demonstreaza ca nu il intereseaza copilul si chiar imi spune asta in fata, interesul lui este acela de a ma sicana pe mine si ca sa il citez " nu ma intereseaza decat sa nu te las sa fii linistita toata viata, ma voi folosi de asta de copil".
Vizitele au loc in prezenta mea . Il invata pe copil sa bage in gura jucarii mici(copilul este inca mic 3 ani), in timpul mesei ii distrage atentia spunand ca nu il intereseaza ca nu mananca copilul cand este el etc.
Ce pot face?Cum pot dovedi ca nu este o prezenta benefica pt copil?El isi cunoaste drepturile asupra copilului si imi spune clar in fata ca nu am ce sa ii fac, indiferent cum s-ar purta cu copilul pt ca nu pot dovedi asta.