Unchiul meu care este in viata si are 88 de ani l-am luat de curand la mine ramanand singur pe lume.Mi-a spus ca tatal lui avea o casa , casa care a fost confiscata de comunisti. Am cautat la Arhivele Nationale si asa este apare tatatl lui cu acest imobil.Dar el nu a crezut ca nu mai poate fii revendicata si nu mi-a spus nimic pana acum.Ma intreba daca in situatia asta mai pot revendica imobilul. Va multumesc
Am aflat de curand ca am mostenite un imobil.Vremea depunerii unei notificari a treut de mult.Am vreo posibiliate legala de a revendica imobilul chiar daca nu am Notificare depusa in termen si mai mult ca sigur in acel imobil locuiesc persoane care au cumparat deja imobilul?
Administratorul poate sa va dea date( plata la zi a cotelor de intretinre) despre apartamentul pe care vreti al cumparati. scuze am scris gresit 5 doar 3 firme si scrie in legea 230
Administratorul este obligat sa primeasca orice suma doriti sau puteti sa platiti.In cazul in care va da in judecata pentru neplata cotelor de intretinere pe o perioada mai mare de 3 luni, d-stra spuneti ca nu a vrut sa primeasca banii.
Cat priveste reparatiile terasei cheltuielile trebuiesc suportate de proprietar nu de d-stra.Daca discutia drespre reparatia terasei a fost ridicata in Adunarea Generala supasa la vot si aprobata, atunci sunteti obligati sa platiti. Intrebati daca a facut licitatie pentru aceasta lucrare si sa va arate ofertele a cel putin 5 firme.