avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare imobil

Am aflat de curand ca am mostenite un imobil.Vremea depunerii unei notificari a treut de mult.Am vreo posibiliate legala de a revendica imobilul chiar daca nu am Notificare depusa in termen si mai mult ca sigur in acel imobil locuiesc persoane care au cumparat deja imobilul?
Cel mai recent răspuns: caty_pancu , utilizator 13:29, 27 August 2012
Cum ati aflat ? La dezbaterea succesiunii sau asa prin viu grai?
Dati mai multe detalii.
Unchiul meu care este in viata si are 88 de ani l-am luat de curand la mine ramanand singur pe lume.Mi-a spus ca tatal lui avea o casa , casa care a fost confiscata de comunisti. Am cautat la Arhivele Nationale si asa este apare tatatl lui cu acest imobil.Dar el nu a crezut ca nu mai poate fii revendicata si nu mi-a spus nimic pana acum.Ma intreba daca in situatia asta mai pot revendica imobilul. Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avere confiscata de comunisti directive directive Am aflat recent ca un unchi care a murit prin anii 60, a avut averea confiscata de comunisti, nu stiu exact cam ce avere era, case diverse, stiu ca era un om ... (vezi toată discuția)
Casa mea e revendicata si nu am fost instiintati -va rog un sfat lauraflorina29 lauraflorina29 Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil nationalizat pe care l-am cumparat in 2004 de la ICRAL, dupa o lunga asteptare unde mi s-a spus ca s-a efectuat o cautare ... (vezi toată discuția)
Revendicare casa nationalizata ContSters139112 ContSters139112 Buna ziua, cu respect ptr. dvs. doresc sa ma informati in legatura cu o casa nationalizata pe care a mostenit-o mama mea,si care in anul 1960 ia fost ... (vezi toată discuția)