avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... avere confiscata de comunisti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

avere confiscata de comunisti

Am aflat recent ca un unchi care a murit prin anii 60, a avut averea confiscata de comunisti, nu stiu exact cam ce avere era, case diverse, stiu ca era un om bogat, intrebarea e, cum pot sa aflu ce avea dansul si se mai pot revendica astfel de averi?
Legatura este urmatoarea,
omul decedat casatorit cu o romanca, romanca avea un frate, fratele s-a casatorit a avut copii, eu sunt un copil. Suntem singurii mostenitori, nu mai exista nimeni.
Ultima modificare: Luni, 21 August 2006
directive, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:30, 27 Ianuarie 2008
Din pacate la aceasta data termenul de revendicare a expirat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de ruda sunt cu fratele vitreg al tatălui meu? am drept de moștenire? iordana1900 iordana1900 Buna ziua. Ce fel de ruda sunt cu fratele vitreg al tatalui meu? Bunicul meu patern era si tatal acestui unchi. Am detinut doua proprietati (casa si curte ... (vezi toată discuția)
Am drept de mostenire de pe urma unui unchi vitreg? iordana1900 iordana1900 Buna ziua. Ce fel de ruda sunt cu fratele vitreg al tatalui meu? Bunicul meu patern era si tatal acestui unchi. Am detinut doua proprietati (casa si curte ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobil abuzivă RicaRamurica RicaRamurica Stra-stră bunica mea a fost naționalizată de comuniști în 1950. Ea a avut ai multe moșii si imobile naționalizate de comuniști prin 1945, 1949, 1950. ... (vezi toată discuția)