avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Activitate dnigrec

Activitate dnigrec

Răspuns la discuția Despagubire dauna Casco
Multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Despagubire dauna Casco
Inteleg...problema este ca am vorbit acuma cu firma de unde am cumparat masina(este in leasing) si incearca si ei sa scape de vina spunandu-mi ca ei m-au avertizat sa fac asigurarea Rca doar la [editat],si ca mi-a fost data copie dupa contractul de Casco,ceea ce nu s-a intamplat in nici un caz.Nu stiu ce sa mai fac :sorry:

[editat - este interzisa postarea in forum a denumirilor de societati. Va multumim].
Buna ziua!Am si eu cateva nelamuriri.Acum 2 luni am avut accident in strainatate,am facut toate documentele necesare iar dupa 2 saptamani am primit acceptul de plata extern.Toate bune si frumoase dar cand il citesc observ ca nu era pentru intreaga suma necesara reparatiei (7500 euro) ci doar pentru 5970 euro resul sumei fiind considerata necuvenita deoarce piesele si manopera de lucru sunt mai scumpe in Italia.
Asadar am decis sa aduc masina in tara pentru reparatii,asta dupa ce am primit acordul dansilor cu privire la transport si pretul acestuia.(suma pentru transport trebuia sa o plateasca dansii)
S-a trimis inspector constatator pentru constatare,s-a facut o reconstatare,tot ca la carte,iar dupa o luna si ceva de telefoane si e-mailuri ieri service-ul unde am dus masina primeste un e-mail unde este specificat ca mi se respinge dosarul pe motiv ca asigurarea Rca nu este facuta tot la [editat] .Deci dupa un Accept de plata,1000 euro cheltuiti pe transport,2 luni pierdute de la munca si tot primesc acest raspuns?Va rog sa imi raspundeti daca mai pot face ceva,sau nu?.Multumesc Anticipat

[editat - este interzisa postarea in forum a denumirilor de societati. Va multumim]