Eu deja am stat 2 saptamani program full-time, timp in care am acumulat 80 ore, iar cu cele de astazi 87 de ore. Cum trebuie sa procedez de acum? Mai vin 13 ore, cate 5 pe zi? Mi s-a spus ca trebuie sa mai muncesc inca 2 saptamani.
Buna ziua! Am o mica nelamurire, daca ma poate ajuta cineva. Am 2 contracte part-time, pe 2 firme diferite, acelasi patron. 2 ore pe un contract, 3 ore pe alt contract. Mi-am dat demisia (pe ambele contracte) pentru ca am nevoie sa ma concentrez pe facultate. In magazinul in care lucrez programul este de full-time. Cum procedez? Stau full-time si se calculeaza orele? Adica stau doar 100 ore? Sau trebuie sa vin 20 zile lucratoare cate 5 ore? Am stat deja 80 ore, am stat si in weekend 19 ore, cu speranta ca se aduna si pot termina mai repede perioada de preaviz. Astazi mi s-a spus ca trebuie sa stau toate cele 20 zile lucratoare. Este adevarat? Trebuie sa stau toate cele 20 zile chiar daca eu am lucrat mai mult de 5 ore pe zi pana acum? Multumesc anticipat!
Buna ziua!
Ieri, 11.10.2015, am achizitionat o pereche de ghete. Astazi le-am purtat si am constatat ca intra apa in ele, ceea ce nu mi se pare corect, ele fiind din piele. Am mai purtat incaltaminte din piele si nu mi s-a intamplat asa ceva. Am primit certificat de garantie in care este specificat ca "infiltratiile de apa in interiorul pantofului nu reprezinta un defect al produsului", dar pare un certificat de garantie general. Acelasi certificat l-as fi primit si la o pereche de cizme. Asadar, nu am nici o sansa sa-i schimb sau sa-mi recuperez banii pe ele?